Friday, May 6, 2011

White Discharge Instead Of Period Inpants

pout sweet

Πράσινο λαμπερό γλυκό συκαλάκι !

Οι συκιές είναι ένα από τα δέντρα που συναντάμε πολύ συχνά σε όλη τη Μεσόγειο και   φυσικά στη χώρα μας. Ιδιαίτερα στις νότιες περιοχές της και στα νησιά.Μάλιστα, the Greek figs are very good quality. It is said that Xerxes decided to take Greece when tasted the delicious figs!
The picture is "The Fall" by Titian from here
From our religious history, we know that the fig tree "dressed" the first created. The infamous "fig leaf" was the first garment of man when he realized their nakedness and ashamed about it. The tradition also says that fig tree where Judas hanged synaisthanthike his action.
Archaeological site of Malia, 6-5-2011
In Crete, we have plenty of fig trees! And wild fig and honey. Many ambiguity. That is bearing fruit twice. We have fig trees in white on black, for large and small figs. With a minimum attentive withstand our dry summers.

Green fig for dessert we can take from the wild and honey. And even without asking permission from their owners (except for any geezer!) because they do not evolve in edible figs.

Are Ornos or vulture, known or otherwise ornika male figs used for pollination and setting of edible figs. From wild fig trees are more bitter but give most fragrant sweet. We need to pick up the first days of May. No later than May 10, otherwise made like bubbles and sweet we will not be good.

The collect with gloves, because the milk of the fig tree is caustic and creates intense itching Although in practical medicine used to treat some skin diseases such as warts.

Truth telling the rest of Greece, the expression 'the milk of the fig tree "that we say here when talking about similarities or relationships are not real but" virtual " ;

The proportions of materials for the "Fig jam" vary. The old notebook to say in other posts says oka 1 sugar 40 pieces pout! What pieces? Here three cases!

fruit is generally much sugar he wants and why and embittered because the syrup penetrates the small inside the cavity and flesh so if we have enough dry.

Entries large scale for 30 and 30 young!
I have come to 30-40 grams of sugar for each fig, depending on their size. So for 30 medium figs, put 1 pound of sugar and three cups of water.

Υλικά:


30 μέτρια συκαλάκια
1 κιλό ζάχαρη
3 κούπες νερό
½ κουταλάκι κιτρικό οξύ (το ξινό που είναι σαν κρυσταλλική ζάχαρη)
3-4 teaspoon vanilla or vanilla liquid
1 as part of a chickpea blavi stone, optional (copper sulphate, copper sulphate scientific)
The juice of half lemon.
Optional blanched almonds and dried in the oven.


at work:


Peel the figs while wearing gloves . So just cut the stalks and remove the dark speckle in front. Many housewives and remove with a sharp paring knife. If cut the time and make the cake without ever letting any week in the refrigerator, it is unnecessary kopos.Ta put in plenty of water to boil.

Στην αρχή δεν τα σκεπάζει το νερό γιατί ανεβαίνουν ψηλά. Τα σπρώχνουμε για λίγο και μετά που αρχίζει ο βρασμός δεν χρειάζονται σπρώξιμο. Όταν boil 10 minutes, pour water, put new and repeat process.

If you use copper sulphate, at this stage After two xepikrisma, to dilute in 1 liter of water and put the fig us for 20-30 minutes. Make water to cover. Remove them from the διάλυμα της γαλαζόπετρας και τα ξεπλένουμε πολύ καλά. Τα γλυκαίνουμε μία ακόμη φορά. Δηλαδή κάνουμε ένα τρίτο βράσιμο και χύνουμε το νερό. Το τελευταίο βράσιμο should last long enough to fall off the fork if pirounisoume, but not dissolved. Leave them for several hours (8-10 or in the evening as the πρωί) σε κρύο νερό.

Τα παίρνουμε ένα ένα, τα τρυπάμε με ένα ξύλινο ή μεταλλικό σουβλάκι ή μια οδοντογλυφίδα από το κοτσάνι ως τη μυτούλα και τα σφίγγουμε hand slightly to leave the water have kept inside.

Let them dry on paper towels spread that we layers of towel.

Put the sugar and sour water and boil for 10 minutes and add to our fig. These syrup will attract and regain their shape. Let it boil until the syrup thickens.

pull the pot from the kitchen και τα αφήνουμε για 24 ώρες μέσα στο σιρόπι. Επειδή το σύκο είναι σαρκώδες φρούτο, αφήνει υγρό σ’ αυτό το διάστημα και αραιώνει το σιρόπι. Προσθέτουμε τη βανίλια , Lemon juice and almonds if we put, and boil again until the sweet syrup thickens completely. (To see the bond here ).

Although we believe that our figs are very soft, before tying the last of the syrup remove the tie itself, and return them to take only a boil.


Put into sterilized jars and the invert and leave to cool.


Comments:


1) Η γαλαζόπετρα είναι ακίνδυνη . Χρησιμοποιείται ανέκαθεν στην παρασκευή γλυκών του κουταλιού και είναι σίγουρα πιο αθώα από τα χημικά χρώματα που χρησιμοποιούνται σε άλλα τρόφιμα. Εξάλλου την ξεπλένουμε.Χρησιμοποιείται ευρέως στη γεωργία για το ράντισμα λαχανικών, άρα και αυτοί που τη φοβούνται δεν μπορούν να την αποφύγουν. Nevertheless diamperos not tap the fig before I use to not go inside them and go to the boil with xeplyma.Oute με τα φρούτα...


2) Το συκαλάκι είναι από μόνο του εκλεκτό γλυκό του κουταλιού αλλά χρησιμοποιείται και σαν θαυμάσιο γαρνίρισμα άλλων γλυκών. Αναμειγνύεται with vanilla ice cream and gives great results, we can put on fruit cake and give it color and flavor, and garnish all wonderful cakes φύσεως.
Ο χαλβάς μου
Μπορούμε το στραγγίξουμε και να φτιάξουμε πολύ ιδιαίτερα σοκολατάκια βουτώντας τα συκαλάκια μας σε λιωμένη σοκολάτα.


3) Πολλοί συνδυάζουν με άρωμα γαρύφαλλου το συκαλάκι. Εγώ το προτιμώ με βανίλια( ή με τίποτα!).Το έχω για πιο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό γλυκό, και τα κανελογαρύφαλλα μ’ αρέσουν περισσότερο στα χειμωνιάτικα φρούτα.


4) Όταν τα φρούτα για την παρασκευή ενός γλυκού είναι πικρά, τα γλυκαίνουμε with recurrent cooking, but it is subjective how we want to get the bitterness out. I destroy a fig and try. Of course I take that θα μπουν και στο σιρόπι. Τα σύκα από ήμερες συκιές δεν θέλουν τόσες φορές βράσιμο. Εγώ το φτιάχνω σχεδόν πάντα με άγρια (γιατί είναι είπαμε πιο μυρωδάτα) αλλά μια My friend who makes the dessert with figs tame done many times one xepikrisma and leaves and a night in cold water. Of course the longer boiling στο πρώτο βράσιμο για να μαλακώσουν , μετά κανονικά: γαλαζόπετρα, κρύο νερό, σιρόπι.


5) Δεν συνηθίζω τη γλυκόζη στα γλυκά μου. Θεωρώ ότι το λεμόνι κάνει good job and not be ZACHARO burial. If you want to replace it with half a jar of glucose. The sour on this sweet has the same role and goes from the beginning to penetrate the boiling inside the fig.


6) Many of my comments came out eventually! One last: If you leave time to go camping Either way this weekend, pick Sometimes thirty to try. The process may seem great but the real ενσχόληση είναι ελάχιστη!


0 comments:

Post a Comment